Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Haip Loong Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Tukang Tayar di syarikat kami yang terletak di Kota Kinabalu, Sabah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Tukang Tayar

Jawatan kosong sebagai Tukang Tayar di Kota Kinabalu, Sabah!

  • Employee: Haip Loong Sdn Bhd
  • Lokasi: Kota Kinabalu, Sabah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 September 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Haip Loong Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Tukang Tayar di Kota Kinabalu, Sabah.

Syarat

Lelaki
*Tidak perlu pengalaman
*Bertanggungjawab
*Mesti Berdikari dan Rajin
*Masa kerja 6 hari - Buka, pasang dan timbang tayar
- Susun tayar di store
- Ikut Kereta hantar tayar ke tempat lain
- Melakukan tugas yang diberikan oleh majikan dari masa ke semasa
Kelayakan

Kerja di Putatan atau Inanam sila hubungi 0128686638 pmr

* Kemaskini terakhir pada 05 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Haip Loong Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Haip Loong Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Haip Loong Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Tukang Tayar ini hanya sah sebelum 30 September 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Tukang Tayar yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Haip Loong Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.