Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,632 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat haip loong sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Tukang Tayar di syarikat kami yang terletak di Kota Kinabalu, Sabah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Tukang Tayar

Jawatan kosong sebagai Tukang Tayar di Kota Kinabalu, Sabah!

  • Employee: haip loong sdn bhd
  • Lokasi: Kota Kinabalu, Sabah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM920 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 June 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM920 ditawarkan oleh syarikat haip loong sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Tukang Tayar di Kota Kinabalu, Sabah.

Syarat

Skop kerja

- Buka, pasang dan timbang tayar
- Susun tayar di store
- Ikut Kereta hantar tayar ke tempat lain
- Melakukan tugas yang diberikan oleh majikan dari masa ke semasa Kelayakan

*Lelaki
*Tidak perlu pengalaman
*Bertanggungjawab
*Berdikari, Rajin
*Masa kerja 6 hari
Call, SMS, Whatsapp 0128686638

* Kemaskini terakhir pada 18 June 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh haip loong sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh haip loong sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh haip loong sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Tukang Tayar ini hanya sah sebelum 30 June 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.