Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,630 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat indukseri sdn.bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Technician aircond (lelaki sahaja) di syarikat kami yang terletak di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Technician aircond (lelaki sahaja)

Jawatan kosong sebagai Technician aircond (lelaki sahaja) di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: indukseri sdn.bhd
  • Lokasi: Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 18 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat indukseri sdn.bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Technician aircond (lelaki sahaja) di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Syarikat kami mencari calon technician yang berpengalaman dalam servis Aircond & membuat kerja-kerja wiring * Pengalaman antara 2 hingga 3 tahun
* Gaji diantara RM 1300 - RM1500 (mengikut pengalaman)
* Boleh bekerja bila-bila masa dan sanggup untuk kerja lebih masa
* Menpunyai Sijil kemahiran yang berkaitan Penghawa Dingin & Electrical atau sijil-sijil berkaitan
(diberi keutamaan)
* Mempunyai kenderaan sendiri
* Berminat, sila hantar resume kepada [email protected]

Keterangan lanjut boleh hubungi En.Hanizam (017-6246223) atau En.Huzaimi (018-2921965)

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh indukseri sdn.bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh indukseri sdn.bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh indukseri sdn.bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Technician aircond (lelaki sahaja) ini hanya sah sebelum 18 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Technician aircond (lelaki sahaja) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak indukseri sdn.bhd .