Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales & marketing executive di syarikat kami yang terletak di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales & marketing executive

Jawatan kosong sebagai Sales & marketing executive di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer
  • Lokasi: , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales & marketing executive di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

hardworking
-Flexible working hour
-no education required
-no age required -outdoor sales
-meet up customer and purpose our service
-courtesy visit customer no minumum education required

* Kemaskini terakhir pada 18 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer . Tawaran jawatan kosong untuk Sales & marketing executive ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Sales & marketing executive yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak -outdoor sales -meet up customer and purpose our service -courtesy visit customer .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.