Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,629 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Gegey Ventures ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales Admin di syarikat kami yang terletak di Kota Bharu, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales Admin

Jawatan kosong sebagai Sales Admin di Kota Bharu, Kelantan!

  • Employee: Gegey Ventures
  • Lokasi: Kota Bharu, Kelantan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Gegey Ventures kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales Admin di Kota Bharu, Kelantan.

Syarat

Gegey Academy & Consultancy
Pejabat : Kubang Kerian
Skop Syarikat : Konsultan Pengiklanan, Kelas Facebook Marketing, training, design, Bisnes produk kesihatan & menguruskan pemasaran client

7 orang Sales Admin : Reply whatsapp, Telemarketing, menguruskan jualan, page, order serta data mining. KELAYAKAN MEMOHON :

- Wanita bujang
- Lelaki bujang @ berkahwin
-.Kelulusan minimum SPM/Diploma
- Berumur 20 - 28tahun
- Fulltime sahaja
- Suka cabaran & kreatif
-.Tinggal area Kubang Kerian
- Boleh mula kerja FEB - MAC 2017

Gaji : Basic + komisyen + Epf/Socso (ikut prestasi anda)
Bonus Capai Target disediakan (bulanan)
Waktu kerja : 9pagi - 6petang
Cuti : Jumaat

Team Sales kami sekarang ada yg dapat income RM1000-2500 sebulan pon ada.

Untuk apply, sila email resume
==> [email protected]
Dengan subjek: Jawatan Sales Admin

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Gegey Ventures

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Gegey Ventures ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Gegey Ventures . Tawaran jawatan kosong untuk Sales Admin ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Sales Admin yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Gegey Ventures .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.