Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,629 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Home Beach Village Resort Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Receptionist cum Account Clerk di syarikat kami yang terletak di Kota Bharu, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Receptionist cum Account Clerk

Jawatan kosong sebagai Receptionist cum Account Clerk di Kota Bharu, Kelantan!

  • Employee: Home Beach Village Resort Sdn Bhd
  • Lokasi: Kota Bharu, Kelantan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Home Beach Village Resort Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Receptionist cum Account Clerk di Kota Bharu, Kelantan.

Syarat

Home Beach Village Resort merupakan syarikat penuh bumiputera yang menawarkan perkhidmatan penginapan, kursus, seminar, team building dan sebagainya dan terletak di Pantai Cahaya Bulan (PCB), Kota Bharu, Kelantan. Kami kini sedang mencari calon yang berwibawa serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Receptionist cum Account Clerk di resort kami.

Kelayakan yang diperlukan adalah seperti berikut:

1)Kelayakan SPM/Diploma dalam bidang berkaitan
2)Mempunyai kemahiran menggunakan Microsoft Office (Word& Excel) yang baik
3)Berpewatakan menarik dan boleh berkomunikasi dengan baik dalam urusan menjawab telefon dan berurusan dengan pelanggan resort
4)Boleh membuat kerja-kerja akaun - merekod jualan, membuat invois, membuat pengiraan gaji dan sebagainya
5)Boleh bekerja dan berdikari dengan pengawasan yang minimum
6)Kesungguhan untuk bekerja dan komited dalam menjalankan tugas
7)Terbuka kepada calon lelaki dan perempuan

Calon yang berminat sila hantarkan resume ke [email protected] untuk sesi temuduga.

Home Beach Village Resort
Lot 66 & 67, Kampung Baru Badang
Pantai Cahaya Bulan (PCB)
15350 Kota Bharu
Kelantan
Tel : 09-773 4993
Fax : 09-774 1006

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Home Beach Village Resort Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Home Beach Village Resort Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Home Beach Village Resort Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Receptionist cum Account Clerk ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Receptionist cum Account Clerk yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Home Beach Village Resort Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.