Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Penyelia Landskap di syarikat kami yang terletak di KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Penyelia Landskap

Jawatan kosong sebagai Penyelia Landskap di KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd
  • Lokasi: KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1250 / Month
  • Tarikh Tutup: 07 April 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1250 ditawarkan oleh syarikat Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Penyelia Landskap di KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

1. Penyelia Landskap di perlukan segera

2. Berkelulusan Diploma Landskap (fresh graduate juga digalakkan) atau yang mempunyai pengalaman kerja yang serupa.

3. Berbudi pekerti, berkelakuan baik dan berpenampilan menarik.

4. Tempat kerja merupakan Ibu Pejabat Bank Komersil berhampiran dengan KLCC 1. Melakukan semua kerja-kerja berkaitan penyeliaan landskap.

2. Melaporkan tugas-tugas harian kepada pengurusan syarikat dan pelanggan syarikat iaitu Bank

3. Memberikan perkhidmatan terbaik kepada syarikat dan pelanggan syarikat

Hubungi Raja Azrin - 019-2711882

* Kemaskini terakhir pada 30 March 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Penyelia Landskap ini hanya sah sebelum 07 April 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Penyelia Landskap yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Pengurusan Laksamana (M) Sdn. Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.