Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Abdan Prestige Holding Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Penyelia Landskap di syarikat kami yang terletak di Damansara, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Penyelia Landskap

Jawatan kosong sebagai Penyelia Landskap di Damansara, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Abdan Prestige Holding Sdn Bhd
  • Lokasi: Damansara, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 June 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat Abdan Prestige Holding Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Penyelia Landskap di Damansara, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang Pengurusan Landskap / Agrobusiness /
Pertanian / hortikultur atau diploma dalam bidang yang berkaitan
- Mempunyai pengalaman sekurang-kurangnya tiga (3) tahun dalam bidang yang sama. - Mempunyai kenderaan sendiri
- Boleh bekerja di bawah tekanan dan kumpulan
- Boleh kerja lebih masa
- Boleh berkerja tanpa pengawasan
- Boleh mendengar dan mengikuti arahan pihak atasan.
- Berdisiplin dan amanah

* Kemaskini terakhir pada 20 May 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Abdan Prestige Holding Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Abdan Prestige Holding Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Abdan Prestige Holding Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Penyelia Landskap ini hanya sah sebelum 15 June 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Penyelia Landskap yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Abdan Prestige Holding Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.