Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Membantu operasi harian tadika dan guru tadika ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Penolong Guru Tadika di syarikat kami yang terletak di , Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Penolong Guru Tadika

Jawatan kosong sebagai Penolong Guru Tadika di , Selangor!

  • Employee: Membantu operasi harian tadika dan guru tadika
  • Lokasi: , Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Membantu operasi harian tadika dan guru tadika kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Penolong Guru Tadika di , Selangor.

Syarat

Membantu operasi harian tadika dan guru tadika spm

* Kemaskini terakhir pada 18 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Membantu operasi harian tadika dan guru tadika

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Membantu operasi harian tadika dan guru tadika ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Membantu operasi harian tadika dan guru tadika . Tawaran jawatan kosong untuk Penolong Guru Tadika ini hanya sah sebelum 31 October 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.