Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Butik ( Tudung ) di syarikat kami yang terletak di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Butik ( Tudung )

Jawatan kosong sebagai Pembantu Butik ( Tudung ) di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan
  • Lokasi: , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 21 September 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Butik ( Tudung ) di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Online & Offline
Working hours : 11am-8pm
Working Days : Monday-Sunday 1) Umur 18-24 tahun
2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain
3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa
4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer
5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan
6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas
min SPM
7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan spm

* Kemaskini terakhir pada 18 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Butik ( Tudung ) ini hanya sah sebelum 21 September 2018. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Butik ( Tudung ) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak 1) Umur 18-24 tahun 2) Ceria, suka kanak2, hormat org lain 3) Rajin dan sanggup bekerja lebih masa 4) Mahir menggunakan apps, instagram, fb dan basic komputer 5) Pandai berkomunikasi dgn pelanggan 6) Boleh menerima arahan dgn baik dan bekerja dgn pantas min SPM 7) Bertanggungjawab kpd tugas yg diberikan .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.