Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Fabulous Mom Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Butik - Bandar Puchong Jaya di syarikat kami yang terletak di Puchong, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Butik - Bandar Puchong Jaya

Jawatan kosong sebagai Pembantu Butik - Bandar Puchong Jaya di Puchong, Selangor!

  • Employee: Fabulous Mom Sdn Bhd
  • Lokasi: Puchong, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 September 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Fabulous Mom Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Butik - Bandar Puchong Jaya di Puchong, Selangor.

Syarat

Walk in Interview di 21-1, Jalan Merbah 3, Bandar Puchong Jaya 47100 Puchong, Selangor.
Tarikh dan masa dari 29 Ogos hingga 30 September antara 11 pagi hingga 5 petang (kecuali setiap Isnin).
Gaji kasar ~RM1500++ termasuk gaji asas dan komisen.
Sila hubungi 03-80766121 untuk pertanyaan. * Waktu bekerja dari 11 pagi hingga 8 malam dari Selasa ke Ahad. Cuti setiap Isnin.*
* Gaji asas berdasarkan pengamalan calon.*
* Calon yang berpengalaman dan boleh mula bekerja dengan segera akan diutamakan.* Sijil Pelajaran Malaysia

* Kemaskini terakhir pada 28 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Fabulous Mom Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Fabulous Mom Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Fabulous Mom Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Butik - Bandar Puchong Jaya ini hanya sah sebelum 30 September 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Butik - Bandar Puchong Jaya yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Fabulous Mom Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.