Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,629 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat homeopathy acupuncture ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani klinik WANITA SHJ diperlukan di syarikat kami yang terletak di Pasir Mas, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani klinik WANITA SHJ diperlukan

Jawatan kosong sebagai Kerani klinik WANITA SHJ diperlukan di Pasir Mas, Kelantan!

  • Employee: homeopathy acupuncture
  • Lokasi: Pasir Mas, Kelantan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM600 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM600 ditawarkan oleh syarikat homeopathy acupuncture kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani klinik WANITA SHJ diperlukan di Pasir Mas, Kelantan.

Syarat

kerani klinik diperlukan ..wanita sahaja...
dipasir mas tempat tingal disediakan
dua jawatan
1.kerani 550
2. pembantu rawatan 700
klinik homeopathy dr nik omar
no122 taman universiti kg gelang mas 17010,
pasir mas ,
kelantan
0139394420
0199444420 yang betul ingin kerja sahaja jujur amanah
cawangan pasir mas / gong badak trg
0139394420
0199444420

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh homeopathy acupuncture

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh homeopathy acupuncture ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh homeopathy acupuncture . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani klinik WANITA SHJ diperlukan ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani klinik WANITA SHJ diperlukan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak homeopathy acupuncture .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.