Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani Am / Admin Clerk Seri Kembangan di syarikat kami yang terletak di , Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani Am / Admin Clerk Seri Kembangan

Jawatan kosong sebagai Kerani Am / Admin Clerk Seri Kembangan di , Selangor!

  • Employee: - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan
  • Lokasi: , Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 18 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani Am / Admin Clerk Seri Kembangan di , Selangor.

Syarat

Syarat-syarat kelayakkan:

- Bujang (lelaki/perempuan)
- Minima SPM
- Mahir microsoft office,excel,powerpoint
- Ada pengangkutan sendiri satu kelebihan (tiada pengangkutan juga boleh)
- Boleh bekerja lebih masa apabila diperlukan Tugasan;
- Tugas am kerani
- Menjawab panggilan
- Membuat laporan
- Filing, dan data entry
- Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat
- Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil)

- Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kelebihan
- Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun)
- Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan

-Tempat kerja Seri Kembangan

- Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00PM)
- berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] Spm

* Kemaskini terakhir pada 18 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani Am / Admin Clerk Seri Kembangan ini hanya sah sebelum 18 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani Am / Admin Clerk Seri Kembangan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak - Mempunyai pengalaman dalam bidang yang di pohon adalah satu kel bihan ... - Waktu kerja; Isnin - Jumaat (9pagi - 6ptg) Sabtu (9.00am - 1.00 M) ... - berminat email resume anda yang BERGAMBAR dan Bertajuk " Kerani Am Seri Kembangan" ke [email protected] ... Tugasan; - Tugas am kerani - Menjawab panggilan - Membuat laporan - Filing, dan data entry - Dan lain-lain hal yang diperlukan oleh syarikat - Terima bungkusan dan packing bungkusan (bungkusan kecil) - Gaji RM1000 - RM1500 (basic + elaun) - Fresh graduate dialu-alukan, latihan disediakan -Tempat kerja Seri Kembangan .