Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA . ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jawatan kosong di puchong prima di syarikat kami yang terletak di , Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jawatan kosong di puchong prima

Jawatan kosong sebagai Jawatan kosong di puchong prima di , Selangor!

  • Employee: Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA .
  • Lokasi: , Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA . kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jawatan kosong di puchong prima di , Selangor.

Syarat

.
Online Sale & Marketing
======
- jawab call/ PM/ whatsapp
- jaga database
- close sale
- packing & inventory
- minor administrative works Requirement:-
- umur 18-24tahun
- sedia untuk belajar tentang sale
- rajin & amanah
- boleh kerja lebih masa
- ready untuk ditrain sebaik mungkin
- dengar cakap
.
Renumeration
- gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000)
.
Ada yang berminat?
Boleh email resume ke :
[email protected]
.
Hanya yang email resume je yang akan kami panggil.
Berminat boleh hubungi segera ;

01110834535
http://amalinahartanah.wasap.my/
Kemasukan SEGERA
.
Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak bekerja.TQ Spm

* Kemaskini terakhir pada 06 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA .

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA . ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA . . Tawaran jawatan kosong untuk Jawatan kosong di puchong prima ini hanya sah sebelum 28 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jawatan kosong di puchong prima yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Mohon share dengan kawan-kawan dan saudara mara yang komited nak ekerja.TQ ... Requirement:- - umur 18-24tahun - sedia untuk belajar tentang sale - rajin & amanah - boleh kerja lebih masa - ready untuk ditrain sebaik mungkin - dengar cakap . Renumeration - gaji tetap + komisyen (RM1000 - RM3000) . Ada yang berminat? Boleh email resume ke : [email protected] . Hanya yang email resume je yang akan kami panggil. Berminat boleh hubungi segera ; 01110834535 http://amalinahartanah.wasap.my/ Kemasukan SEGERA . .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.