Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,632 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Flowerseries (M) Sdn. Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Florist di syarikat kami yang terletak di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Florist

Jawatan kosong sebagai Florist di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Flowerseries (M) Sdn. Bhd
  • Lokasi: KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 11 April 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Flowerseries (M) Sdn. Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Florist di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

We are looking for :
1) Florist with experiences
2) Junior Florist with experiences
3) Account Clerk 1) Florist - to arrange accordingly guest and hotels request flower arrangement and etc..
2) Junior Florist - to assist Florist and etc..
3) Account Clerk - to handling all accounts, billing & invoices with GST knowledge and etc..

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Flowerseries (M) Sdn. Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Flowerseries (M) Sdn. Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Flowerseries (M) Sdn. Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Florist ini hanya sah sebelum 11 April 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Florist yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Flowerseries (M) Sdn. Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.