Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488 ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Event support crew (pj/puchong/shah alam) di syarikat kami yang terletak di , Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Event support crew (pj/puchong/shah alam)

Jawatan kosong sebagai Event support crew (pj/puchong/shah alam) di , Selangor!

  • Employee: WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488
  • Lokasi: , Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488 kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Event support crew (pj/puchong/shah alam) di , Selangor.

Syarat

WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !!!

Kami sedang mencari 10 orang calon yang
berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di
syarikat kami. Sertai segera dan latihan
disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan
mampu bekerja secara berkumpulan

Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS

Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow
/ event
Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan
event.
Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila
diperlukan.

Kelayakkan:

SPM dan Diploma ke atas
boleh bekerja dalam pasukan
Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh
bermula segera.
Permulaan gaji, RM1700 - RM2500
Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi
kerja.

BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected]
INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488 spm/stpm/dip/deg

* Kemaskini terakhir pada 17 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488 ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488 . Tawaran jawatan kosong untuk Event support crew (pj/puchong/shah alam) ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Event support crew (pj/puchong/shah alam) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak WE LOOKING FOR 10 NEW EVENT SUPPORT CREWS (PJ/PUCHONG/SHAH ALAM) !! ... Kami sedang mencari 10 orang calon yang berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan di syarikat kami. Sertai segera dan latihan disediakan untuk kenaikan dalam pengurusan dan mampu bekerja secara berkumpulan Tangggungjawab sebagai EVENT SUPPORT CREWS Mempelajari asas dan sistem pengendalian roadshow / event Bertindak sebagai pembantu dalam melaksanakan event. Boleh memikul tugas sebagai penyelia apabaila diperlukan. Kelayakkan: SPM dan Diploma ke atas boleh bekerja dalam pasukan Keutamaan diberikan kepada calon yang boleh bermula segera. Permulaan gaji, RM1700 - RM2500 Bonus serta kenaikkan pangkat berdasarkan prestasi kerja. BERMINAT HANTAR RESUME KE [email protected] INTEREST PLS CALL OR WHATSAPP TO MR KELVIN 0128189488 .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.