Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,352 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR: ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Diperlukan segera oktober(pembantu penyelia di syarikat kami yang terletak di , Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Diperlukan segera oktober(pembantu penyelia

Jawatan kosong sebagai Diperlukan segera oktober(pembantu penyelia di , Terengganu!

  • Employee: 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR:
  • Lokasi: , Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR: kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Diperlukan segera oktober(pembantu penyelia di , Terengganu.

Syarat

stress tunggu permohonan kerja tapi belum panggil lagi sampai sekarang??apa kata mohon jawatan diatas.lagi cepat mohon lagi cepat dapat kerja.jadi tunggu apa lagi??mohon cepat 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan syarikat
2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat
3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior

BAGI NAMA:
ALAMAT:
UMUR:

HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] Requirements:

1)Warganegara
2)Sekurang-kurangnya SPM/STPM/A-level/Diploma/Ijazah
3)Fasih berbahasa Melayu. English (optional)
4)Umur 20 - 28 tahun
5)Tiada pengalaman diperlukan

* Kemaskini terakhir pada 15 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR:

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR: ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR: . Tawaran jawatan kosong untuk Diperlukan segera oktober(pembantu penyelia ini hanya sah sebelum 28 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Diperlukan segera oktober(pembantu penyelia yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak 1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s arikat ... 2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang dianjurkan oleh syarikat ... HUBUNGI SEGERA OWNER 0139061989,EMAIL SEGERA DI [email protected] om ... 3)Membantu Supervisor dalam menguruskan staff-staff junior BAGI NAMA: ALAMAT: UMUR: .