Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 87,632 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat maju era motorsport (m) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Administration executive at used cars dealer di syarikat kami yang terletak di Sungai Besi, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Administration executive at used cars dealer

Jawatan kosong sebagai Administration executive at used cars dealer di Sungai Besi, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: maju era motorsport (m) sdn bhd
  • Lokasi: Sungai Besi, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1400 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1400 ditawarkan oleh syarikat maju era motorsport (m) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Administration executive at used cars dealer di Sungai Besi, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

will be handling in transaction of trading in and delivering used cars related documents.
insurance renewal training will be provided as well.
we will be providing training in myeg system for ownership transaction. JOB WILL BE BASED AT SUNGAI BESI AUTOWORLD,KELAB LUMBA KUDA EMAS,JALAN KUDA EMAS,57100 KUALA LUMPUR!
COMPANY HAS SALES TEAM,DESPATCH,ADMIN OF TOTAL 10 EMPLOYEES.
ENVIRONMENT WILL BE IN AIR CONDITIONED ROOM WITH OFFICE FACILITIES PROVIDED IN SECURITY GATED EVIRONMENT AUTO CITY.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh maju era motorsport (m) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh maju era motorsport (m) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh maju era motorsport (m) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Administration executive at used cars dealer ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.